خ پیتزا
 

1-خمیرپیتزا بدون مخمر
درست کردن خمیر پیتزا بدون مخمر یکی از انواع روش های ساده برای تهیه خمیر پیتزا است و شما می توانید با کمک این روش خمیر پیتزای خوشمزه ای را در منزل تهیه کنید.

دستور تهیه مرحله به مرحله خمیر پیتزا

مواد لازم

روغن مایع : یک استکان
آرد سفید : ۳.۵ لیوان
زرده تخم مرغ : دو عدد
شیر : یک استکان
نمک : به مقدار لازم
بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
شکر : یک قاشق مرباخوری
روش تهیه
برای تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر ابتدا زرده تخم مرغ و شکر و نمک را درون ظرفی مناسب بریزید و مخلوط این مواد را هم بزنید.
هم زدن زرده تخم مرغ

در مرحله بعدی  شیر را به مخلوط زرده تخم مرغ بیفزایید و مواد را هم بزنید سپس روغن را به زرده اضافه کنید. درون ظرفی مناسب آرد و بیکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب کنید و مخلوط این مواد را به زرده تخم مرغ به آرامی اضافه کنید.

اضافه کردن آرد به مخلوط تخم مرغ

همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و ورز دهید.

ورز دادن خمیر پیتزا

خمیر پیتزای آماده شده را درون ظرف درب داری بریزید و ظرف را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده خمیر را از یخچال بیرون آورید.

کف ظرف نچسبی را چرب کنید سپس خمیر را در کف ظرف پهن کنید. پنیر پیتزا و سس و سبزیجات و هر گونه مواد دلخواه خود را روی خمیر پیتزا بچینید
 

۲. دستور تهیه خمیر پیتزا با شیر
برای تهیه خمیر پیتزا می توانید از شیر و مخمر فوری استفاده کنید در ادامه این مطلب طرز تهیه خمیر پیتزا با شیر را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

مواد لازم

روغن مایع : دو تا سه قاشق چایخوری
آرد سفید : ۳۵۰ گرم
مخمر فوری : دو قاشق مرباخوری
شکر : یک قاشق چایخوری
شیر گرم : ۱ تا ۱.۵ پیمانه
نمک : یک قاشق چایخوری

 

روش تهیه

برای تهیه خمیر پیتزا ابتدا مخمر را درون ظرف دربسته به مدت ۱۵ دقیقه بریزید تا حجم آن دو برابر شود سپس نمک و آرد و شکر را الک کنید و روغن را به مخلوط آرد بیفزایید و هم بزنید سپس مخمر را به مواد اضافه کنید. شیر گرم با دمای ۵۰ تا ۶۰ درجه را به صورت آرام آرام به مخلوط مواد خمیر پیتزا اضافه کنید و با کمک دست مواد را مخلوط نمایید توجه داشته باشید که بهتر است شیر را تا حدی به مخلوط مواد خمیر پیتزا اضافه کنید که خمیر حالت چسبندگی نداشته باشد می توانید ابتدا یک پیمانه شیر را به مخلوط مواد خمیر پیتزا بیفزایید و در صورت نیاز باقی مانده شیر را به صورت قاشق قاشق به مواد خمیر پیتزا اضافه کنید سپس خمیر پیتزا را روی سطحی صاف قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید و در صورت چسبندگی خمیر مقداری آرد به آن اضافه کنید تا خمیر نرم و کش دار شود.

خمیر پیتزا را درون ظرف چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید.

ظرف حاوی خمیر پیتزا را به مدت یک ساعت در مکانی گرم قرار دهید تا خمیر پیتزا ور آید و حجم آن دو برابر شود.
 

3-دستور تهیه خمیر پیتزا فوری در ۱۰ دقیقه


مواد لازم

آرد نان : ۱.۵ تا ۲ پیمانه
خمیر مایه : ۲ قاشق چایخوری
آب گرم : ۲/۳ پیمانه
نمک : یک قاشق مرباخوری
روغن مایع : دو قاشق سوپخوری
پودر پیاز و یا پودر آویشن : به مقدار لازم
پودر شیر : به مقدار لازم
عسل : دو قاشق سوپخوری

 

برای تهیه خمیر پیتزا به صورت فوری ابتدا آب ولرم و عسل را درون ظرفی مناسب بریزید سپس این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و خمیر مایه را به آن ها بیفزایید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر عمل آید.

در مرحله بعدی دستور تهیه خمیر پیتزا فوری نمک و روغن مایع را درون ظرفی جداگانه بریزید سپس خمیر مایه عمل آمده را به روغن مایع اضافه کنید و بدون اینکه مواد را هم بزنید آرد را به صورت آرام آرام به آن ها بیفزایید سپس با کمک قاشق مخلوط آرد و خمیر مایه را هم بزنید. روی سطحی مناسب را آردپاشی کنید سپس خمیر پیتزا را روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا خمیر کش دار و براق شود و چسبندگی آن از بین برود. خمیر پیتزا را به مدت ۱۰ دقیقه استراحت دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده کف قالب پیتزا را چرب کنید و خمیر را با کمک دست در کف قالب پهن کنید و مواد دلخواه و پنیر پیتزا را روی خمیر قرار دهید


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها